15 Temmuz’u Unutmadık Unutturmayacağız
Alimler İkad Toplantısı İçin Bir Araya Geldi
10/10/2017

Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı’ndan Semerkand Vakfı’na Ziyaret

05.10.2017 tarihinde Perşembe günü Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı’ndan bir heyet, Semerkand Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Bahadıroğlu’nu ziyaret etti.

İlyas Erdoğan Başkanlığında Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı Anadolu Yakası Temsilcisi Mehmet Fındık ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Hulusi Parlak’ın yaptığı ziyarette; Uhuvvet ve Muhabbetin istikamet sahibi bütün sivil toplum kuruluşlarınca gerçekleştirilmesinin önemine işaret edildi.

Bir soru üzerine Semerkand Vakfı’nın hizmetlerini anlatan Dr. Mustafa Bahadıroğlu, heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra, öteden beri özellikle büyük STK’lar arasında devam eden görüşme, buluşma ve sohbetlerin ara verilmeden sürdürülmesinin önemini hatırlattı.

Ziyaret sonrasında İlyas Erdoğan ve HEYETİ, Es-Seyyid Osman Hulûsi Efendi Vakfı tarafından neşredilen kitaplardan bir takımını Dr. Mustafa Bahadıroğlu’na hediye etti. Yaklaşık iki saat süren toplantı sonunda bir de hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.