Geleneksel Uluslararası Fetih ve Gençlik buluşması
15 Temmuz şehitlerinin kahramanlıkları kitap oldu
08/07/2017

NÖBET DEĞİŞİMİ

Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığına Yakup Alarçin getirildi.

Semerkand Şirketi Genel Müdürü Yakup Alarçin Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütecek.

Önceki başkan Dr. Mustafa Bahadıroğlu ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmetine devam edecek.

Devir teslim yapılırken Yakup Alarçin’e Kur’an-ı Kerim hediye eden Dr. Mustafa Bahadıroğlu şöyle dedi:

Bu bir nöbet değişimidir ve bizlere tevdi edilen her bir makam hizmet için verilen birer emanettir. Bütün emanetler zamanı gelince iade edilir. Önemli olan emanete riayet etmektir. Bizlerin emanete riayeti ise ancak Allah yolunda dosdoğru yürümek ve sadakatle hizmet etmekle mümkün olabilir. Onun için Yakup  Alarçin Hocama Allah’ın dosdoğru yolunu gösteren Kur’an-ı Kerim hediye ediyor ve başarılı hizmetlerinden dolayı kendisini kutluyorum. İstikameti ve ehliyeti noktasında gönlüm son derece rahat” dedi.

Yakup Alarçin de yaptığı konuşmada:  Biz Mustafa Bahadıroğlu Hocamızı yıllardan beri çeşitli kademelerde yaptığı hizmetleriyle tanıdık. Daha önce de birlikte hizmet ederken kendisinden çok istifade ettik. Şimdi Vakıf çatısı altında istikameti ve tecrübesiyle öne çıkan bir hocamızla birlikte hizmet edecek olmaktan son derce memnuniyet duyuyorum. Allah bizleri utandırmasın.”