Yönetim Kurulu Üyelerimiz Kütahya Valisini Ziyaret Etti
13/10/2015
Semerkand Vakfı’ndan TÜMSİAD Genel Merkezine Ziyaret
02/01/2016

Semerkand Vakfı Tümexpo Fuarı’na Katıldı.

Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu ve Komisyon Başkanları TÜMEXPO Fuarı’na katıldı.

Semerkand Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu, 22 ekim 2015 tarihinde ”İstanbul Kongre Merkezinde” açılışı gerçekleşen, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından organize edilen. TÜMEXPO 2015 Genel Ticaret Fuarına beraberindeki komisyon başkanları heyeti ile katılım sağladı.

Program açılışı, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın konuşması ile başladı. Ardından Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim (Word Bank Group), İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohammad Ali (IDB), Pakistan Eyalet Başkanı Muhammad Şhahbaz Sharief ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımcılara hitap etti.

TÜMEXPO 2015 Genel Ticaret Fuarı, bu yıl 8 ana sektörde yaklaşık 300 firma ve 28 ülkeden bin 500, toplamda 40 bin ziyaretçinin katılım sağladığı organizasyonda ekonominin nabzı tutuldu.

Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu ve beraberindeki komisyon başkanları heyeti, konuşmacıları dinledikten sonra… fuar alanını gezerek, stantları ziyaret etti.

Daha sonra, Başkan Bahadıroğlu ve beraberindeki heyeti bir kısım milletvekilleri, iş adamları ve bürokratlarında katılım sağladığı yemek programına iştirak etti.

Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu yaptığı açıklamada, ülkemizdeki sanayiciler ve iş adamları son 13 yılda yapmış oldukları girişimler ile kalkınmada önemli rol oynamışlardır. Uluslar arası ekonomik daralmalar ve kriz dönemlerinde, özellikler Kobi’lerin sürdürülebilir büyüme hamleleriyle ülkemiz ekonomisi diğer ülkelere nazaran farkındalık oluşturmuştur…dedi.