Son Büyük Sultan Abdülhamid Han’ı Anlamak
Semerkand Vakfı’ndan Basın Açıklaması
15/07/2018

Semerkand Vakfı’ndan Belçika Ziyareti

Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Bahadıroğlu, Belçika’daki Semerkand gönüllüleri ile bir araya geldi.

Günümüzdeki manevi sorunların önemine ilişkin Brüksel, Anwers, Gent, Beringen, Heusden ve Genk şehirlerinde sohbet ve konferanslar veren Bahadıroğlu, konuşmalarında Allah sevgisini kazanmanın yolları üzerinde durdu. Ayrıca gerek kendimizi gerekse geleceğimiz olan nesillerimizi nasıl muhafaza edebileceğimizi örnekler vererek anlattı.

Zorlukların gönüllerin bir araya gelmesi ve birbirlerini sevmesiyle aşılabileceğini belirten Bahadıroğlu, Avrupa da hayır hizmetleri yapan derneklerin fiziki mekânlarının dada da büyüdüğünü, geliştiğini güzelleştiğini ve ihtida eden yabancıların sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Konferans sonrasında katılımcıların sorularını cevaplayan Bahadıroğlu, Brüksel’deki faaliyetler hakkında da bilgi aldı.