Semerkand Vakfı Tümexpo Fuarı’na Katıldı.
22/10/2015
Semerkand Vakfı Ordu Protokolünü Ziyaret Etti
08/01/2016

Semerkand Vakfı’ndan TÜMSİAD Genel Merkezine Ziyaret

Semerkand Vakfı ve Beşir Derneğinden Tümsiad Genel Merkezi’ne Ziyaret.

Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu, Yönetim Kurulu üyesi İlyas Erkal, Özel Kalem Hakan Küçük ile Beşir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yard. Doç. Dr. Cevdet Şanlı, Beşir Derneği Genel Sekreteri Fatih Sarıyar, İstanbul’un Levent İlçesi ”Emniyet Evler Mahallesi Akarsu Caddesi’nde ki” yeni yerine taşınan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Merkezi’ne  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu, TÜMSİAD’ın yeni yerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Daha sonra Semerkand Vakfı’nın genel olarak icra etmiş olduğu faaliyetlerden bahsetti.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Yaşar Doğan, ziyaretlerinden ötürü Semerkand Vakfı ve Beşir Derneği yöneticilerine teşekkür etti. TÜMSİAD’ ın Avrupa ve Türkiye genelinde yürütmekte olduğu çalışmaları anlattı.

Ülkemiz için fayda sağlayacak bir çok faaliyeti birlikte gerçekleştirebilmek adına, karşılıklı fikir alış verişi yapıldı.