Yönetim kurulu Başkanımız Dr. Mustafa Bahadıroğlu Açıklama Yaptı
15 Temmuz Şehitleri Sizleri Unutmayacağız
15/07/2016

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ FATİH DE ŞEHİTLERİN CENAZESİNE KATILDI

Allah Teâlâ devletine sahip çıkan milletimizin yardımcısı olsun.

Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ terör örgütüne mensup askerlerin ateşi sonucu hayatını kaybeden yedi şehidin cenaze namazına katıldı.

17 temmuz pazar günü öğle vakti fatih Camiin’den kalkan cenazeye sayın Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’da katıldı.

Şehitlerin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hocası olan şehit Profesör Doktor Nevzat Yalçıntaş’ın cenaze namazı kılındı. Dr. Mustafa Bahadıroğlu namaza müteakip şehzade başı camii haziresine giderek burada defnolunan şehit Profesör Doktor İlhan Varank’ın ruhuna Fatiha okudu. Daha sonra Cumhurbaşkanı baş danışmanı ve Büyükelçi Mustafa Varank’a taziyelerini sundu.

Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Mustafa Bahadıroğlu, “Türkiye’nin birliğine, beraberliğine, milletin bütünlüğüne ve kardeşliğine tahammül edemeyenlerin gerçekleştirdikleri devleti ele geçirme hareketi, sivil iradenin sivil idareye sahip çıkmasıyla püskürtüldü. Allah Teâlâ devletine sahip çıkan milletimizin yardımcısı olsun.Devlet büyüklerimizin açıklamaları doğrultusunda üzerimize düşen vazifeyi ne pahasına olursa olsun yerine getireceğiz. Allah Teâlâ’dan şehitlerimize rahmet diliyorum.” Dedi.